Ez az anime egy 58 éves családapáról szól, akit a családja egyáltalán nem szeret. A családja minden tetétt kritizálja, de ő mégis próbál a kedvükben járni. Kiderült, hogy rákja van. Elakarta volna mondani a családjának amikor megtudta, de semelyik családtagját nem érdekelte. Egyetlen "barátja" egy kutya lett. Ő volt az egyetlen aki foglalkozott szegénnyel.

Aznap amikor megtudta, hogy rákos lelkileg nagyon maga alatt volt. A kutya vigasztalta meg. Az este folyamán a kutya még elszökött és főhösünk utána eredt végül egy parkba tudta utolérni ,ahol egy bámészkodó tini srácot vett észre. Ezután hirtelen egy UFO csapodott mind a tini srácba és  főhösünkbe. Az UFO-k modern technologiájuknak köszönhetően visszatudták hozzá őket az életbe. Robotot csináltak belölük.

A történet innentől arról szól, hogy főhösünk próbálja megszokni az új robot testét és azt használni, hogy az embereket mentse meg. A tini srác akit Hironak hívnak ő pont az ellenkezőjét kezdi el csinálni. Elkezdi az embereket írtani ezálltal az emberiség ellenségévé válik.

A történet arról szól, hogy főhösünk próbálja megálllitani Hirot, nem sok eredménnyel. Az anime úgy végzödik, hogy mindketten megmentik az emberiséget a kipusztulástól.

Ezt az animét azért kezdtem el anno nézni, mert az openingjét a MWAM énekli és jó pár animét láttam aminek az op-jét ők adták és nem voltak rosszak szóval adtam neki egy esélyt és nem bántam meg. Érzelmileg felkavaró volt az anime eleje, hogy a családját mennyire nem érdekelte szegény ember gondja/baja. Az anime vége szintén felkaavaró volt.

Az anime 11 részes. Seinen animék közé tartozik. Csináltak belőle egy Live action filmet ami 2018-ban jelent meg. Története elég egyedi ezért egy próbát lehet adni az animének.