A darwin's game egy 12 részes anime ami a téli szezonban idult. A szezon egyik legekiemelkedőbb alkotása. A történet szerint van egy mobil játék amit Darwin's game a neve. Elég egyedi játék, mert a játékban szerzett pontokat betudod váltani fegyverekre és pénzre. A játék lényege, hogy bárki bárhol kihivhat valaki játszani az nyer aki megöli a másikat vagy egy bizonyos időig sikerül elmenekülni. Ha valakinek elfogy az összes pontja akkor ő meghal. Minden játékos kap egy egyedi képességet amit a játékosok pecsétnek hivnak.

A történet főszereplője egy másodikas gimnazista srác akit Kanaménak hívnak. Egyik barátja ajánlotta neki,de elöször nem nagyon érdekelte a játék. Az első harcát megnyerte,de az egyik barátja meghalt. Ezútán Egy Shuka nevű lánnyal szövetséget kötött majd megbeszélték, hogy létre hoznak egy klánt.

A története elég egyedi volt, ami miatt megérdemelte a szezon egyik legjobbja címet. A történet ott kezdett igazán beindulni, ahol véget ért az anime. Én izgatottan várom a folytatást.