A Fuufu Ijou, Kobito Miman egy 12 részes anime, amit a STUDIO MOTHER adott ki a 2022-es őszi szezonban. Ez az anime komedy,dráma szerelmi háromszög jelzökkel lehet illetve meg van még füszerezve itt ott egy kis Ecchivel.

A történet röviden: a story egy olyan középiskolában játszodik, ahova normális szülö nem engedi el a gyerkét xd. Na a történet olyan középiskolában játszodik, ahol a középiskolás éveik alatt felkészitik őket a házas élett és ezt házassági projektnek hivják. Ami azt jelenti osztályonként kiválasztanak egy fiút és egy lányt, akik egy évet a középsuliban eggyütt tölthetnek, viszont van lehetőségük partner cserére is ha elérik az A rangot. A diákok lakásán belül a nappalitól elszaparálva van a hálószoba minden diáknak( van külön egy női és egy férfi hálószoba mégis csak középsuliba vagyunk) és egymás szobájába nem tudnak bemenni, mivel külön azonositó kód kell hozzá. Minden hónap végén összesitik a pontokat,az alapján, hogy a házasoknak milyen a viszonyuk egymással.

A történet úgy kezdődik, hogy a főszereplőt Jirout összezárják a legunszimpatikusabb lánnyal(Akari Watanabe, akit énkeqingnek hívok, mert pont olyan a haja, mint Keqqingnek és nem érdekel, hogy Akariér rózsaszin) az osztályban, akit ki nem álhat. Pontjuk nem nagyon lesz érthető módon, mivel nem nagyon képesek egymást elviselni. Viszont eldöntik, hogy elérik közösen az A rangot, hogy tudjanak házastársat cserélni, mivel Akarinak Tenjin jön be, míg Jirounak volt osztálytársa Shiori. A nagy kérdés vajon fenntudják tartani, hogy csak ahhoz vonzódnak, aki tetszik nekik vagy elkezdenek egymás iránt is érzelmeket táplálni?

SPOILERT TARTALMAZHAT

Véleményem szerint nagyon jó anime. A storyja elég egyedi és csak beszippantja az embert a történések. Karakterek szerethetőek voltak. Karakterfejlödés is rendben volt főleg Akari esetében, aki az anime vége felé nem tudta eldönteni, hogy Tenjint vagy Jirout szereti, de miután Tenjin visszautasitotta eldöntötte, hogy Shiorival fog harcolni, hogy megszerezze Jirou "szívét". A két lány közül az elején én még úgy voltam, hogy Shiorinak drukkoltam, de a vége felé megkedveltem Akarit is. Ha most kéne véleményt mondanom kinek drukkolok akkor Akari lenne az. Az anime op-ja és endinje is nagyon jó. Nem az a napokig fogom hallgatni típusú op és ed, de nem lehet a rosszak közé se sorolni. Második évadra én nem számitok belőle sajnos, de ne legyen igazam, pedig szerintem megérne egy második évadot.

Összegezve: elvárásaimat túlszárnyalta ez az anime. Aki egy rom-com animére vágyik tudom neki ajánlani ezt az animét. Nem fogja megbánni.